Strona główna KMF Film.org.pl Forum KMF Film.org.pl Strona Główna
FAQ  REGULAMIN FORUM KMF  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Seans czas zacząć - czyli KMF w LOOKR.TV
Autor Wiadomość
DUX
Administrator

Wysłany: Pon Cze 22, 2009 17:35   Seans czas zacząć - czyli KMF w LOOKR.TV

Zapraszamy dziś (poniedziałek 22.06) na godzinę 18:00 na stronę http://lookr.tv/ - do programu na żywo, w którym udział wezmą członkowie KMF! Mamy nadzieję, że wyjdzie przyzwoicie ;) .

Glut

Wysłany: Pon Cze 22, 2009 18:33   

Bardzo ładnie chłopaki gadają. Nie będę raczej oglądał całego, bo o filmach których nie mam zupełnie zamiaru oglądać, ale generalnie ich gadanka daje radę. Jeżeli mielibyście coś takiego powtórzyć to proponowałbym zrobić jakiegoś mixa, nie same blockbustery. : )
Poot: The world goin' one way, people another yo'.

Snuffer
Miss Avatara 2009

Moje kino: Scorsese, P.T. Anderson, Kevin Smith
Wysłany: Pon Cze 22, 2009 19:02   

Bardzo dobrze to panom wyszło, z mojej strony gratulacje, szczególnie dla Adiego - pełen profesjonalizm i bardzo ciekawa rozmowa. Nawet pani prezenterka powiedziała że daję Terminatorowi Salvation 2/10, szkoda tylko że nie umie odczytać nazwiska Michaela Biehna i Edwarda Furlonga, ale cóż, to poletko bardziej dla facetów :wink:

I felt like putting a bullet between the eyes of every Panda that wouldn't screw to save its species.
I wanted to open the dump valves on oil tankers and smother all the French beaches I'd never see.
I wanted to breathe smoke.

Crov

Wysłany: Pon Cze 22, 2009 19:03   

Fajnie. Troche film-gikowato. Jak koledzy gikowali to kamerzysta powinien skupiać się na pani. W ogole powinien wiecej skupiac sie na pani!

Kiedy nastepny odcinek?
I was over in Australia and everyone's like "Are you proud to be an American?" And I was like, "Um, I don't know, I didn't have a lot to do with it. You know, my parents fucked there, that's about all."- Bill Hicks
Avalonian - cotygodniowy humor w postaci komiksowego paska!

Snuffer
Miss Avatara 2009

Wysłany: Pon Cze 22, 2009 19:04   

26 lipca, albo źle usłyszałem :)

I felt like putting a bullet between the eyes of every Panda that wouldn't screw to save its species.
I wanted to open the dump valves on oil tankers and smother all the French beaches I'd never see.

Mierzwiak
II Wicemiss Avatara 2009

Moje kino: Mann, Tarantino
Wysłany: Pon Cze 22, 2009 19:05   

27 lipca jeśli dobrze słyszałem.

Świetny program, nawet sklecony naprędce kiepski tekst Mierzwiaka został zacytowany : )

Negrin

Wysłany: Pon Cze 22, 2009 19:07   

Wyszło ogólnie całkiem fajnie. Gratulacje dla obu panów, przy czym Adi mógłby spokojnie robić one man show :)

Czy lookr.tv to gdzieś archiwizuje i można oglądać nie na żywo? Bo szczerze mówiąc idea audycji live-only jest taka trochę nie-2009 :)

TRAKU

Wysłany: Pon Cze 22, 2009 19:10   

Myslalem, ze godzina to duzo ale szybciutko zlecialo i coz bylo naprawde fajnie!

Bucho

Wysłany: Pon Cze 22, 2009 19:14   

Wyszlo super, Adi jak zwykle w zywiole, choc Crash nie dal se odsadzic. Przy okazji Crasha, to kamerzysta mial slabosc do niego, a nie prowadzacej - na najazdach, az mu sie reka trzynsla :)

Don Vito

Wysłany: Pon Cze 22, 2009 19:47   

Mierzwiak napisał/a:
Świetny program, nawet sklecony naprędce kiepski tekst Mierzwiaka został zacytowany : )

Mój też, nawet mnie pozdrowili :) Niestety musiałem wyjść w połowie.

Swoją drogą przeczytanie Shutter Island też sprawiało prowadzącej problemy...

Program bardzo dobry. Nareszcie można było posłuchać sensownych wypowiedzi z ust kogoś, kto ma coś ciekawego do powiedzenia.

Mental

Moje kino: Mann & Eastwood
Wysłany: Pon Cze 22, 2009 20:30   

gdzie moge obejrzeć to show?
Ostatnio zmieniony przez Mental Pon Cze 22, 2009 20:34, w całości zmieniany 1 raz  

Snuffer
Miss Avatara 2009

Wysłany: Pon Cze 22, 2009 20:32   

Niestety był tylko live (chyba).

Ciuniek

Wysłany: Pon Cze 22, 2009 20:44   

Przy sprzyjających wiatrach skrót programu (a może cały, kto go tam wie?) będzie do obejrzenia na stronie. Wkrótce ;) . A przynajmniej dostałem polecenie przygotowania się do czegoś takiego.

Negrin

Wysłany: Wto Cze 23, 2009 00:56   

Powtarzam się, ale zdecydowanie powinniście o coś takiego zadbać. Przecież tu jest Internet :)

Natomiast co do meritum, to w gruncie rzeczy aż miło było posłuchać, jak panowie w chwalą "Terminatora: Ocalenie", "Transformery" i Baya :) Było to... no, wręcz świeże :)

Natomiast w ramach pobożnych życzeń (bo przecież to od was niezależne) to wymieniłbym panią prowadzącą ;)

DUX
Administrator

Wysłany: Wto Cze 23, 2009 09:23   

Cóż, wypada mi tylko zgodzić się z przedmówcami i dołączyć do chóru pozytywnych opinii.
Wielkie gratulacje dla Adiego i Crasha, którzy wypadli naprawdę znakomicie. Oczywiście zdarzały się chwilowe przestoje, czasami dyskusja za bardzo oddalała się od tematu itd., trochę brakowało chłopakom tej telewizyjnej dyscypliny i zdarzało się, że się przekrzykiwali albo wchodzili sobie w słowo, ale były to przypadki na szczęście rzadkie.
Zdarzały się za to błyskotliwe myśli, humorystyczne teksty i fajne przerzucanie się
argumentami. Naprawdę wyszło wszystko znakomicie, a następne programy (o ile oczywiście LOOKR.TV będzie zainteresowane dalszą współpracą, a Adi i Crash będą chcieli znów wystąpić - co ja mówię, MUSICIE WYSTĄPIĆ JESZCZE RAZ I JESZCZE WIELE RAZY! ;) ) będą jeszcze lepsze. Co do pani prowadzącej program, to faktycznie była najsłabszym ogniwem, obawiam się jednak, że ona w tym studio być musi, bo po pierwsze - pilnuje czasu dyskusji na dany temat, a gdyby zostawić Adiego i Crasha bez kontroli, to poczucie czasu i tematu na pewno by stracili, bo potrafią rozmawiać długo, namiętnie i fajnie odbiegać od tematu w różne strony, poza tym pani wybiera i czyta pytania z chata i ogólnie kontroluje to, co chłopaki robią ;) . JEszcze raz - WIELKIE GRATULACJE, bo słuchało się Was po prostu świetnie! Aha, na przyszłość - montażówka z danego filmu powinna - moim zdaniem - lecieć w momencie, gdy właśnie o tym filmie mówicie, a nie tak, że przez cały program leciały fragmenty Wojny polsko-ruskiej, Terminatorów i Transformers - w kółko i do znudzenia. Ale to pewnie nie do Was takie pretensje zgłaszać, tylko do LOOKR.TV. Tak czy inaczej, cholernie czekam na kolejny odcinek! ;)

Adi

Wysłany: Pon Cze 29, 2009 17:01   

Skrót programu
http://www.lookr.tv/index...yer&vn_e_id=817

Negrin

Wysłany: Pon Cze 29, 2009 18:05   

Adi, do jasnej cholery! Specjalnie to zrobiłeś! Pod tym linkiem w tej chwili zamiast nagrania Waszego programu jest rozmowa na żywo z Gracjanem for fuck's sake!

Hitch

Moje kino: akcja, przygoda, kung fu
Wysłany: Pon Cze 29, 2009 18:09   

Cos ci sie potentegowalo, Negrinku :)

"If you don't agree with me, you can fuck off."

"Miszi giszi guszi guszi miszi maszi muszi, motherfucker."

Negrin

Wysłany: Pon Cze 29, 2009 18:18   

Nic mi się nie potentegowało. Pod tym adresem jest kurna Gracjan. Więcej nie klikam w linki Adiego :P

Snappik

Wysłany: Pon Cze 29, 2009 18:27   

Bez kitu wcześniej był skrót teraz jest ten kretyn :mrgreen:

simek

Moje kino: Kubrick, Mann, P.T Anderson
Wysłany: Pon Cze 29, 2009 18:29   

To nie da się nacisnąć paru guzików i obejrzeć tego co trzeba? Jesteśmy skazani na Gracjana?

Adi

Wysłany: Pon Cze 29, 2009 19:03   

Link jest dobry. Nawidoczniej jak jadą live, to nie można oglądać niczego z archiwum. Pojebane...

Mefisto
I Wicemiss Avatara 2009

Wysłany: Pon Cze 29, 2009 19:08   

a u mnie działa bez problemu :)

Negrin

Wysłany: Pon Cze 29, 2009 19:29   

A nie dałoby się pogadać z ludźmi z lookr.tv i zrobić tego tak?

http://gpunkt.pl/content/...ua_wloskie_lato

Najwyraźniej technicznie jest to możliwe.

Adi

Wysłany: Pon Lip 27, 2009 19:53   

Drugi program wporzo :) . Bocian spokojny jak Crash, zaś Artie szarżowała jak Adi - nawet miejsca siedzące były te same - pięknie :D .

Odpowiedz do tematu