Wysłany: Pon Cze 22, 2009 17:35 Seans czas zacząć - czyli KMF w LOOKR.TV
Zapraszamy dziś (poniedziałek 22.06) na godzinę 18:00 na stronę http://lookr.tv/ - do programu na żywo, w którym udział wezmą członkowie KMF! Mamy nadzieję, że wyjdzie przyzwoicie .
Bardzo ładnie chłopaki gadają. Nie będę raczej oglądał całego, bo o filmach których nie mam zupełnie zamiaru oglądać, ale generalnie ich gadanka daje radę. Jeżeli mielibyście coś takiego powtórzyć to proponowałbym zrobić jakiegoś mixa, nie same blockbustery. : )
_________________ Bodie: He's a cold motherfucker.
Poot: It's a cold world Bodie.
Bodie: Thought you said it was getting warmer.
Poot: The world goin' one way, people another yo'.
Moje kino: Scorsese, P.T. Anderson, Kevin Smith
Wysłany: Pon Cze 22, 2009 19:02
Bardzo dobrze to panom wyszło, z mojej strony gratulacje, szczególnie dla Adiego - pełen profesjonalizm i bardzo ciekawa rozmowa. Nawet pani prezenterka powiedziała że daję Terminatorowi Salvation 2/10, szkoda tylko że nie umie odczytać nazwiska Michaela Biehna i Edwarda Furlonga, ale cóż, to poletko bardziej dla facetów
I felt like putting a bullet between the eyes of every Panda that wouldn't screw to save its species.
I wanted to open the dump valves on oil tankers and smother all the French beaches I'd never see.
I wanted to breathe smoke.
Fajnie. Troche film-gikowato. Jak koledzy gikowali to kamerzysta powinien skupiać się na pani. W ogole powinien wiecej skupiac sie na pani!
Kiedy nastepny odcinek?
_________________ I was over in Australia and everyone's like "Are you proud to be an American?" And I was like, "Um, I don't know, I didn't have a lot to do with it. You know, my parents fucked there, that's about all."- Bill Hicks
Avalonian - cotygodniowy humor w postaci komiksowego paska!
I felt like putting a bullet between the eyes of every Panda that wouldn't screw to save its species.
I wanted to open the dump valves on oil tankers and smother all the French beaches I'd never see.
Wyszlo super, Adi jak zwykle w zywiole, choc Crash nie dal se odsadzic. Przy okazji Crasha, to kamerzysta mial slabosc do niego, a nie prowadzacej - na najazdach, az mu sie reka trzynsla
Przy sprzyjających wiatrach skrót programu (a może cały, kto go tam wie?) będzie do obejrzenia na stronie. Wkrótce . A przynajmniej dostałem polecenie przygotowania się do czegoś takiego.
_________________ "That is not dead, which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die."
Powtarzam się, ale zdecydowanie powinniście o coś takiego zadbać. Przecież tu jest Internet
Natomiast co do meritum, to w gruncie rzeczy aż miło było posłuchać, jak panowie w chwalą "Terminatora: Ocalenie", "Transformery" i Baya Było to... no, wręcz świeże
Natomiast w ramach pobożnych życzeń (bo przecież to od was niezależne) to wymieniłbym panią prowadzącą
Cóż, wypada mi tylko zgodzić się z przedmówcami i dołączyć do chóru pozytywnych opinii.
Wielkie gratulacje dla Adiego i Crasha, którzy wypadli naprawdę znakomicie. Oczywiście zdarzały się chwilowe przestoje, czasami dyskusja za bardzo oddalała się od tematu itd., trochę brakowało chłopakom tej telewizyjnej dyscypliny i zdarzało się, że się przekrzykiwali albo wchodzili sobie w słowo, ale były to przypadki na szczęście rzadkie.
Zdarzały się za to błyskotliwe myśli, humorystyczne teksty i fajne przerzucanie się
argumentami. Naprawdę wyszło wszystko znakomicie, a następne programy (o ile oczywiście LOOKR.TV będzie zainteresowane dalszą współpracą, a Adi i Crash będą chcieli znów wystąpić - co ja mówię, MUSICIE WYSTĄPIĆ JESZCZE RAZ I JESZCZE WIELE RAZY! ) będą jeszcze lepsze. Co do pani prowadzącej program, to faktycznie była najsłabszym ogniwem, obawiam się jednak, że ona w tym studio być musi, bo po pierwsze - pilnuje czasu dyskusji na dany temat, a gdyby zostawić Adiego i Crasha bez kontroli, to poczucie czasu i tematu na pewno by stracili, bo potrafią rozmawiać długo, namiętnie i fajnie odbiegać od tematu w różne strony, poza tym pani wybiera i czyta pytania z chata i ogólnie kontroluje to, co chłopaki robią . JEszcze raz - WIELKIE GRATULACJE, bo słuchało się Was po prostu świetnie! Aha, na przyszłość - montażówka z danego filmu powinna - moim zdaniem - lecieć w momencie, gdy właśnie o tym filmie mówicie, a nie tak, że przez cały program leciały fragmenty Wojny polsko-ruskiej, Terminatorów i Transformers - w kółko i do znudzenia. Ale to pewnie nie do Was takie pretensje zgłaszać, tylko do LOOKR.TV. Tak czy inaczej, cholernie czekam na kolejny odcinek!
Adi, do jasnej cholery! Specjalnie to zrobiłeś! Pod tym linkiem w tej chwili zamiast nagrania Waszego programu jest rozmowa na żywo z Gracjanem for fuck's sake!
Moje kino: Kubrick, Mann, P.T Anderson
Wysłany: Pon Cze 29, 2009 18:29
To nie da się nacisnąć paru guzików i obejrzeć tego co trzeba? Jesteśmy skazani na Gracjana?
_________________ Godfather Part II | The Insider | Barry Lyndon | Once upon a time in the west | Apocalypse Now | Magnolia | Children of Men | There will be blood | Fitzcarraldo | Seven