military po prostu wydał juz mamone na to i chcąc czy nie chcąc musi bronic swojego stanowiska bo już mu ta kaska tak czy siak sie nie zwróci tzw "syndrom nie słusznie wydanej kaski" podobnie robił z Termiantorem zamiast na allegro kupić za te 79 zł 1 Special Editon z DTS i w ogóle to męczył się w poszukiwaniach T1 bez lektora z samymi napisami którą edycje dorwał to już nie wiem bo juz sam zagubiłem sie w jego filmowych poszukiwaniach Rodowity Polak z niego miło jeszcze że ktoś wierzy w naszych dystrybutorów a zwłaszcza w kochanego Imperiala
_________________ Best of 2009:
1. The Road
2. Watchmen
3. Hurt Locker
4. International
5. Harry Brown
6. Public Enemies
Ostatnio zmieniony przez Predator895 Pon Kwi 02, 2007 16:00, w całości zmieniany 1 raz
Gieferg [Usunięty]
Wysłany: Pon Kwi 02, 2007 15:35
Cytat:
military po prostu wydał juz mamone na to i chcąc czy nie chcąc musi bronic swojego stanowiska bo już mu ta kaska tak czy siak sie nie zwróci
I know
Cytat:
"syndrom nie słusznie wydanej kaski"
też mi się zdarzyło parę razy.
Terminatora dorwał z samym lektorem, bez napisów, bez dodatków, bez niczego ostatnio będą w MM widziałem tego cholerstwa cały stos za "jedyne" 39.99, mogą to sobie wsadzić
No ja ciągle się zastanawiam nad Roninem jest DTS i DD 5.1 oczywiście nie ma polskich napisów i jest sam lektor ale ten DTS strasznie mnie kusi podobno w tym filmie jest potężny http://dvdtimes.co.uk/content.php?contentid=12787
_________________ Best of 2009:
1. The Road
2. Watchmen
3. Hurt Locker
4. International
5. Harry Brown
6. Public Enemies
Screw you, guys. Terminatora 1 żałuję, ale tylko ze względu na brak napisów, jakoś na dodatkach mi nie zależy - może dlatego że analiza Adiego wyczerpała temat. A3 - może kiedyś kupię sobie wersję SE, a oryginał wystawię na allegro, przecież to nie problem. Naprawdę A1 i A4 reżyserki nie są mi potrzebne, i wolę już jakiś making of niż dircut, którego nigdy nie będę oglądał. A:R absolutnie uznaję za kanon, mimo że odstaje poziomem od serii. AVP to najlepszy fan film jaki powstał, wygląda bardzo profesjonalnie. I naprawdę ma zajebiste dodatki. Ściągnijcie, obejrzyjcie. Polecam.
Wy z kolei wykazujecie typowy syndrom zawiedzionego fana. Wyolbrzymiacie nawet niewielkie potknięcia i mieszacie z błotem nienajgorszy film.
Rozczarowania?
Jak ogladalem MK2 wiedzialem juz, ze to kiszka, wiec "wylaczylem mozg" i przemeczylem to do konca, nawet jakas tam scena mi sie podobala (nie pamietam za bardzo ktora i nie mam checi sprawdzac, jedyne co z tego filmu kojarze to laski bijace sie w blocie:) ). Wzgledem AvP mialem pewne oczekiwania i nadzieje, a tymczasem dostalem kompletna nude, kaszane i bzdure piec razy gorsza od Newborna i Animality razem wzietych. B&R to przyklad filmu gorszego, ale niewiele. Czasem zaluje, ze mam wszystkie Batmany na dvd, piec* by mi wystarczylo ale glupio wyrzucic plyte z boxseta :>
Ostatnio zmieniony przez Deckard Wto Kwi 03, 2007 15:00, w całości zmieniany 1 raz
Zawsze mnie zastanawiało, po co mu obrys nosa i brwi na masce. Żeby jeszcze gorzej wyglądał? Ten film jest tak zły, że nawet nie warto się z niego śmiać.
Moje kino: Mann & Eastwood
Wysłany: Wto Kwi 03, 2007 15:21
zrozumiałbym teksty w stylu "najgorszy, nie warto sie śmiać", gdyby absurdalność wyszła reżyserowi niechcący. tymczasem "tak miało być" i na mnie to działa jak cholera jasna :)
a motyw z Westem, który biega po molo z bombą to klasyka :) no i te kaczki :)
W encyklopedii S-F w skali 1-4 dostal 0
Ale i tak to glupi, uroczy filmik, taki jak w zamysle ma byc Grindhouse
To nie zaden zamierzony hicior z odjechanym budzetem, tylko chala na ktorej fani sie posmieja
edit: Mierzwiak: w Polsce na dvd raczej nie wyjdzie. Kupilem w HMV, o dziwo byl dwa razy drozszy od B&R (czyzby wzieli pod uwage jakosc? )